Вълненията около първия учебен ден стават все по-големи с наближаването на

...
Вълненията около първия учебен ден стават все по-големи с наближаването на
Коментари Харесай

5 находки за по-големите ученици

Вълненията около първия образователен ден стават все по-големи с наближаването на месец септември. Списъците с нужните облекла, обувки, аксесоари и учебни такъми към този момент са направени, средствата от фамилния бюджет – заделени, остава единствено да следим промоционалните предложения на потвърдили се през годините марки и всичко ще бъде под надзор. Почти... Защото ми следва да се боря с деликатната възраст на младежа, който в никакъв случай нищо не харесва, само че чака да не го занимаваш, в случай че е комфортно.     



Ще се опитам да го развеселявам с нещо още през тази седмица. От 22 август в LIDL ще има свежи  принадлежности за учебно заведение, общо взето всичко, което ни би трябвало за старта на годината, а другата седмица, от 29 август ще диря и облекла за неговата възраст.

Находка #1

Безспорно ученическата раница и несесерът са едни от най-важните аксесоари през цялата образователна година. Но те не са всичко, изключително за девойките, които обичайно са по-прилежни в учебния живот. Ако имате девойки у дома, отлично знаете, че те залагат на цветни моливи, красиви гумички и шарени етикети, с цел да се усещат по-добре готови в класната стая. Царици са на красивите сбирки от учебни аксесоари, като много постоянно ги съпоставят между тях. Освен това децата държат и на шишета за вода, за многократна приложимост, с превъзходен дизайн,   ще има няколко разновидността и за девойки, и за момчета. Личният ми съвет е да ги комбинирате с кутиите за учебна закуска, с цел да възпитавате в децата си табиет за здравословна и вкусна храна. 



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР